Follow | Dashboard
Photobucket
// Extraordinary girl


Hello World! Im Fatimah Yuhani . Nick name : Tim . Currently fifteen . SAMT Kuala Kubu Bharu . )


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una
Listen here !
Older Post | Newer Post
Kerja kursus PMR
March 17, 2012 | 9:07 AM | 0 Sweet Cupcake

Assalamualaikum and hello world !
    Pelikk? tak payah nak pelik, betul la ni blog kite,, cuma dy tukar URL sahaja. kih3 ! okay nonsense. As we all know that, PMR student ada kerja kursus sejarah dgn geografi right ? bajet hang cakap BI lah. okay, sekarang baru kite  tahu yang jadi budak PMR ni memang susah kan. nak kena buat itu ini. Kerja kursus sejarah tahun ni memangg susah sikit lah, cikgu kite sendiri yang kata. So, bila buat kerja ni, kena bersabor banyak lah ye.

     Cheq ingat tahun ni punya kerja kursus senang,sekarang hang bajet hang cakap kedah lah,,rupa rupanya, susah juga na. hatoyaii ! tahun ni kena buat kajian pasal produk tenpatan di negara kita. hah ! sekali dengar memang nampak senang kan..? kalau dua kali dengar ?? buleh pengsan hampa semua. Sekarang ni dalam proses lagi nak siapkan kerja kursus,, bulan julai dah nak kena hantar. tolongg lah kite ! kite tak tahu sangat nak buat macam mana. waaaa...

      p/s : otak serabut. hati tak tenteram . jiwa kusut. beat your problem today sis ! =.='