Follow | Dashboard
Photobucket
// Extraordinary girl


Hello World! Im Fatimah Yuhani . Nick name : Tim . Currently fifteen . SAMT Kuala Kubu Bharu . )


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una
Listen here !
Older Post | Newer Post
school is coming with PMR !
January 03, 2012 | 4:32 AM | 0 Sweet Cupcake
Assalamulaikum..
huh ! dh lama x buka blog nie..maklumlah,,cuti kan..so, balik kampung lah. Bila dah balik kampung, x adanya teringat dekat blog ni..otak nie hanya tertumpu dekat sepupu je..huahua !!
okay..! straight to the point !! okay, semua dah maklum kan kita mula sekola esok..horray ! sukanya !! esok bermulalah tugas aq sebagai seorang pelajar tingkatan 3 untuk tahun 2012 ! TIDAKKK..aq x percaya,, okay2..cool down..
Ingatkan baru ting. 2..rupanya dah ting.3..kahkahkah..!!

So, mulai detik ini, dan saat ini..saya, Fatimah Yuhani berazam tidak akan online selama setahun..untuk memfokuskan terhadap PMR !

blog ini tidak akan diupdate selama setahun..harap maklum !
tpi, kalau ada yang nmpk saya update tu ,, maknanya on9 senyap2 la tu..mwehhe <3