Follow | Dashboard
Photobucket
// Extraordinary girl


Hello World! Im Fatimah Yuhani . Nick name : Tim . Currently fifteen . SAMT Kuala Kubu Bharu . )


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una
Listen here !
Older Post | Newer Post
cuti sebulan !
November 18, 2011 | 5:58 AM | 0 Sweet Cupcake

Assalamualaikum to all my sweet readers,
ok. hari ini last kita sekolah,, huhu. so, start from tomorrow,, we will be in holiday ..yeay !..siapa yang tak suka cuti angkat kaki dua-dua belah.. hum, kalau cakap pasal cuti..conferm la ada orang kahwin kan..tpi yang pasti orang tu bukan haku lah..hehe. tpi, yang sangat pastinya,, my aunty are going to married someone..
Perkara yang aku nak buat masa cuti ini
-menghadap laptop setiap hari
-buka facebook
-update blog/renovate blog
-baca novel yang dah berapa bulan beli, tapi x habis baca lagi
-berangan sorang2
- ( dan lain-lain lagi )

:60: tapi kalau aku nak online dekat kampung kena sabar la..sebab line dekat memang laju mcm siput. okay2! cepat lah cuti, saya nak balik kampung..